Openingstijden & entree

Het museum in Kasteel Doorwerth is geopend van dinsdag t/m zondag van 11.00 - 17.00 uur. De kasteelwinkel is ook zonder entreekaartje toegankelijk.

Tijdens schoolvakanties is het kasteel in 2018 extra geopend op de maandagen: 12 en 26 februari, 30 april, 16, 23 en 30 juli, 6, 13 en 20 augustus, 15 en 22 oktober, en 31 december 2018.

Feestdagen
Geopend: Goede Vrijdag, Eerste en Tweede Paasdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaart, Pinksteren, Tweede Kerstdag en Oudjaarsdag
Gesloten: Koningsdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Entreeprijzen

Volwassenen € 11,50
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,25

CJP € 8,60
CJP t/m 18 jaar € 3,95

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen, Museumkaarthouders en ICOM-kaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige pas tijdens reguliere openingstijden (evt. toeslag bij evenementen en exposities).

Koop hier uw kaartje voor het museum

Groepen vanaf 20 personen (binnen openingstijden)
Volwassenen € 9,60
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 4,20
Bekijk hier de mogelijkheden voor groepsrondleidingen.

Goed om te weten

  • Op het kasteel is een kasteelwinkel waar u fraaie streekproducten en souvenirs kunt vinden.
  • Tijdens evenementen kunnen andere openingstijden en entreeprijzen gelden. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Vanwege de vele trappen is het kasteelmuseum helaas niet toegankelijk voor scootmobielen. Met een rollator of handrolstoel kunt u de begane grond van het kasteel en de winkel bezoeken mits u zelf de traptreden bij de ingang kunt nemen.
  • Er is geen invalidentoilet aanwezig.
  • Het museum is toegankelijk voor bezoekers met een hulphond voorzien van een tuigje. Het meebrengen van huisdieren is niet toegestaan.
  • Bezoekers die zich niet zelfstandig door het museum kunnen bewegen, mogen een begeleider meenemen. Deze begeleider mag gratis naar binnen.
  • Aan deze bijzondere historische locatie zijn een aantal spelregels verbonden die te maken hebben met de zorg tot behoud van dit unieke Gelders cultuurgoed. Onze kasteelbeheerder Carine van Ketwich Verschuur beantwoordt graag al uw vragen. U kunt contact opnemen via doorwerth@glk.nl
  • Bekijk onze bezoekvoorwaarden.

Bereikbaarheid

Kasteel Doorwerth is goed bereikbaar via de A50 en de A12. Parkeren is gratis.

Doorwerth is per bus te bereiken vanaf station Arnhem. Vanaf de bushalte in Doorwerth Winkelcentrum de Weerd of bushalte Heveadorp Veerweg is het ongeveer een kwartier lopen. Meer informatie: www.9292.nl.