Groepen

Prachtig gelegen in de uiterwaarden bij de Rijn ligt kasteel Doorwerth. Hier dompelen uw gasten zich onder in de sfeer hoe vroeger op een kasteel werd geleefd. Naar keuze bieden wij een paar uur, dagdeel of dag kasteel beleving, aangevuld met uw culinaire wensen.

Activiteiten

Tijdens een bedrijfsuitje, teamdag, uitje met familie of vrienden bekijkt u het kasteel zelfstandig, met een gids of kiest u voor de rondleiding langs historische figuren uit de geschiedenis van het kasteel.Ook kunt u met uw familie of bedrijf onze spannende Escape Route spelen. Buiten is er ook van alles te doen, van een rondleiding met uitleg in de historische kasteelmoestuin tot een bezoek aan de bijenstal.
Ook een programma met actieve of sportieve activiteiten is mogelijk.

Culinair genieten

In Kasteelcafé De Zalmen en Koetshuis de Bilderberg die op het kasteelcomplex gelegen zijn wordt met culinaire zorg een heerlijke lunch, afternoon tea, borrel of diner verzorgt voor uw groep vanaf 15 personen. Bent u met een kleiner gezelschap dan kunt u het kasteel op eigen gelegenheid bezoeken en gebruik maken van de menukaart van Kasteelcafé De Zalmen.