Groepen

Groepsrondleiding moestuin (max 15 personen per groep)
De moestuin is opgezet als een klein ‘buitenmuseum’ waarin wordt getoond welke gewassen werden verbouwd en hoe ze werden gekweekt. De tuinbaas of een moestuin gids vertelt over de ‘vergeten’ gewassen en de rol van groenten, kruiden, kleinfruit en bloemen voor de bewoners van het kasteel. Een rondgang duurt ongeveer een uur.
Duur: ongeveer 1 uur
Prijs: € 5,00 per persoon plus € 75,00 voor de rondleiding  
Interesse? Stuur een mail naar doorwerth@glk.nl

Groepsrondleiding September 44 wandeling (max 15 personen per groep)
Tijdens de slag om Arnhem en daarna is rond Kasteel Doorwerth en in haar omgeving zwaar gevochten. Een kasteelgids loopt met de groep langs opmerkelijke plekken uit de strijd en vertelt het verhaal aan de hand van foto’s en ooggetuigenverslagen.
Duur: ongeveer 2 uur
Prijs: € 5,00 per persoon plus € 75,00 voor de rondleiding
Interesse? Stuur een mail naar doorwerth@glk.nl

Groepsrondleiding Ommetje om het kasteel (max 15 personen per groep)
Het ommetje start bij de ophaalbrug. Al wandelend om het kasteel komt u meer te weten over de illustere kasteelbewoner Baron van Brakell, de eeuwenoude Acacia, en de bijzondere moestuin. De rondleiding duur circa 1 uur en is ook zeer geschikt voor bezoekers die slecht ter been zijn, lastig trappen kunnen lopen en voor rolstoelgebruikers.
Duur: ongeveer 1 uur
Prijs: € 5,00 per persoon plus € 75,00 voor de rondleiding
Interesse? Stuur een mail naar doorwerth@glk.nl

Groepsrondleiding kasteel (max 20 personen per groep)
De kasteelgids begeleidt de groep door het kasteel en vertelt over de geschiedenis en de bewoners.
Duur: ongeveer 1 uur
Prijs: € 12,00 per persoon plus € 75,00 voor de rondleiding
Aanvangsmogelijkheden: dagelijks 11.00 / 12.00 / 13.00 / 14.00 /15.00 of 16.00 uur
Interesse? Stuur een mail naar doorwerth@glk.nl

Prachtig gelegen in de uiterwaarden bij de Rijn ligt kasteel Doorwerth, een van de mooiste waterburchten van Nederland. Wij ontvangen u graag voor een rondleiding door het kasteel, de omgeving, de moestuin of de bijenstal. 

Activiteiten

Tijdens een bedrijfsuitje, teamdag, uitje met familie of vrienden bekijkt u het kasteel zelfstandig, met een gids of kiest u voor de rondleiding langs historische figuren uit de geschiedenis van het kasteel. Ook kunt u met uw familie of bedrijf onze spannende Escape Route spelen. Buiten is er ook van alles te doen, van een rondleiding met uitleg in de historische kasteelmoestuin tot een bezoek aan de bijenstal.
Ook een programma met actieve of sportieve activiteiten is mogelijk.

Culinair genieten

In Kasteelcafé De Zalmen en Koetshuis de Bilderberg die op het kasteelcomplex gelegen zijn wordt met culinaire zorg een heerlijke lunch, afternoon tea, borrel of diner verzorgt voor uw groep vanaf 15 personen. Bent u met een kleiner gezelschap dan kunt u het kasteel op eigen gelegenheid bezoeken en gebruik maken van de menukaart van Kasteelcafé De Zalmen.