Kinderfeestjes

Een imposant kasteel waar echte ridders en jonkvrouwen hebben gewoond spreekt tot de verbeelding van veel kinderen. Op kasteel Doorwerth kan uw zoon of dochter de verjaardag vieren in een spannende, historische omgeving.

Kinderfeestje in het kasteel

Jouw vriend(innet)jes en jij worden door onze ridder ontvangen in de gewelvenkelder van kasteel Doorwerth. Daar mogen jullie je verkleden als ridder of jonkvrouw waarna je met de Ridder op verkenningstocht gaat door het kasteel. Terug in de gewelven, of bij mooi weer buiten, doe je de ridderproef en krijg je een lekker glaasje limonade. 

wanneer: op woensdagen 
aanvang: 14.30 uur
duur: 2 uur
leeftijd: 4- 10 jaar
aantal: maximaal 12 kinderen & minimaal 2 volwassen begeleiders
kosten: 140 euro

Voor deze activiteit is een coronatoegangsbewijs nodig voor bezoekers van 13 jaar en ouder. Deze zal worden gescand bij aanvang.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met doorwerth@glk.nl

Buitenspeurtocht

Ook kunnen jullie een speurtocht rond het kasteel doen. Op elk tijdstip van de dag tussen 11.00 en 17.00 uur. Tijdens deze speurtocht helpen de kinderen mee het gestolen tafelzilver terug te vinden.

De speurtocht kost € 2,00 en is verkrijgbaar in de museumwinkel.
Reserveren is niet nodig

Kinderactiviteiten

In het kasteel worden regelmatig activiteiten en speciale rondleidingen georganiseerd waar je ook met een kinderfeestje naar toe kunt gaan.

Bekijk onze evenementenkalender.