Kinderfeestjes

Een imposant kasteel waar echte ridders en jonkvrouwen hebben gewoond spreekt tot de verbeelding van veel kinderen. Op kasteel Doorwerth kan uw zoon of dochter de verjaardag vieren in een spannende, historische omgeving.

Kinderfeestje in het kasteel

Kinderfeestje: De sleutel van Doorwerth

Ga samen op zoek naar de ‘sleutel van Doorwerth’ !
De sleutel is zoek geraakt en hoort bij de schatkist die bij een kinderfeestje wordt geopend om de inhoud met de jarige en de gasten te delen.
Na de ontvangst op het kasteel verkleden de kinderen zich als ridder of jonkvrouw en krijgt de begeleider een speciale tocht mee met opdrachten. Wanneer de sleutel wordt gevonden komen de kinderen terug in de kelder om daar samen de kist te openen. Ook staat er dan limonade klaar!

Wanneer: iedere woensdag
Aanvang: 14.00 uur of 15.00 uur
Duur: 1,5 uur
Leeftijd: 6 - 10 jaar
Aantal: maximaal 12 kinderen & minimaal 2 volwassen begeleiders
Kosten: € 90 inclusief 10 personen. Kom je met meer dan 10 personen? Dan betaal je aan de kassa voor ieder kind boven de 10 personen €9 en volwassenen betalen €12.

Boek hier uw kinderfeestje

Ook leuk als kinderfeestje

Voor de leeftijd 4-5 jaar hebben we de speurtocht 'ik zie, ik zie', waarbij je in alle ruimtes op zoek gaat naar voorwerpen die in het boekje staan.

Ook hebben we een speurtocht rond het kasteel. Tijdens deze speurtocht helpen de kinderen mee het gestolen tafelzilver terug te vinden.

Iedere speurtocht kost € 2,00 en is verkrijgbaar in de museumwinkel.
Reserveren is niet nodig.

Kinderactiviteiten

In het kasteel worden regelmatig activiteiten en speciale rondleidingen georganiseerd waar je ook met een kinderfeestje naar toe kunt gaan.

Bekijk onze evenementenkalender.