Openingstijden & entree

Openingstijden kasteel

Kasteel Doorwerth is vanaf 29 januari weer geopend.

Reguliere openstelling - jaarrond:
Dinsdag t/m zondag: 11.00 - 17.00 uur.
Extra geopend: maandag 28 febr, 2 mei, 18+25 juli, 1+8+15+22 aug, 24 okt, 26 dec.
Gesloten op Koningsdag, 1e kerstdag en Nieuwjaarsdag.

Boek uw ticket

Als u zeker wilt zijn van toegang tot het kasteel, dan adviseren we een ticket te reserveren. U hebt dan voorrang op bezoekers die niet reserveren. Doe dit ook als u een donateurpas, museumkaart of een ander geldig toegangsbewijs heeft.

Belangrijk: bezoekers vanaf 13 jaar moeten een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs tonen en een mondkapje dragen. Voor volwassenen geldt anderhalve meter afstand tot iedereen die niet tot hetzelfde huishouden behoort.

Museumkaart geldig

Entreeprijzen

Volwassenen € 12,00
Kinderen 4 t/m 18 jaar € 5,00

CJP € 9,00
CJP t/m 18 jaar € 3,75

Donateurs van Geldersch Landschap & Kasteelen, Museumkaarthouders en ICOM-kaarthouders hebben gratis toegang op vertoon van hun geldige pas tijdens reguliere openingstijden (evt. toeslag bij evenementen en exposities).

Tickets wijzigen?
Tickets kunnen worden omgeboekt naar een andere datum of starttijd via doorwerth@glk.nl. Restitutie is helaas niet mogelijk.

Goed om te weten

  • Een bezoek aan De Koekkoek expositie is in het kasteelticket inbegrepen; de route door het kasteel eindigt in de expositiezalen. 
  • Neem altijd uw fysieke kaart/pas/voucher mee zoals Museumkaart, donateurspas GLK, CJPpas, kortingsbon of voucher. Deze is alleen geldig in combinatie met je reserveringsbewijs voor datum en tijdstip. Toon beide bij de kassa.
  • Honden zijn aangelijnd welkom op het kasteelterrein. In het kasteel zijn honden niet toegestaan, uitgezonderd blindengeleidehonden en officiële hulphonden.
  • Bezoekvoorwaarden.
  • Vliegen met drones.

Praktische informatie

  • In de kasteelwinkel kunt u lekkere streekproducten en fraaie souvenirs kopen.
  • De gemiddelde bezoektijd aan de musea in het kasteel bedraagt 55 minuten.
  • Tijdens evenementen kunnen andere openingstijden en entreeprijzen gelden. Kortingsbonnen en kortingskaarten zijn dan niet geldig.
  • Volg altijd de aanwijzingen op van medewerkers van het kasteel.

Toegankelijkheid

We zetten ons in om steeds meer drempels weg te nemen en mensen met een lichamelijke beperking beter te verwelkomen op onze kastelen. Lees hier alles over de toegankelijkheid van kasteel Doorwerth.

Bereikbaarheid

Kasteel Doorwerth is goed bereikbaar via de A50 en de A12. Parkeren is gratis.

Doorwerth is per bus te bereiken vanaf station Arnhem. Vanaf de bushalte in Doorwerth Winkelcentrum de Weerd of bushalte Heveadorp Veerweg is het ongeveer een kwartier lopen. Meer informatie: www.9292.nl.