Zakelijk

Door de eeuwen heen zijn in kasteel Doorwerth (jacht)partijen en feesten gehouden en belangrijke beslissingen genomen. De zalen in het kasteel en de bijgebouwen lenen zich nog steeds uitstekend voor ontvangsten, presentaties, vergaderingen, symposia, lezingen, exclusieve diners en barbecues op het terras. Op de omliggende terreinen kunnen grootschalige evenementen gehouden worden.

Arrangementen

Op kasteel Doorwerth kunt u uw bijeenkomst op een plezierige manier onderbreken met een rondleiding in het kasteel, door de tuin of de bijenstal, ontmoetingen met vroegere bewoners (acteurs) of workshop boogschieten, schapen drijven of een roofvogelshow.

Bekijk ook het aanbod actieve en sportieve activiteiten.

Faciliteiten

Op een prachtige plek in de bossen en bij de uiterwaarden ligt het van oorsprong middeleeuws kasteel. Het is uitstekend bereikbaar vanaf de A50 en A12 en beschikt over eigen parkeerterreinen. In het hele kasteel is WiFi beschikbaar en in de zalen kunt u gebruik maken van beamer en laptop.

In de brochure hiernaast vindt u met zorg samengestelde arrangementen. Uiteraard zijn uw persoonlijke wensen voor ons leidend.